Min historie om helsetilstand og helsegevinst. 

I skrivende stund er jeg blitt en voksen mann på 19 år med 40 års livserfaring dvs at jeg nå nærmer meg 60  år.  Jeg har vært i yrkeslivet siden jeg gikk på skolen og hadde en stor interesse for å hjelpe folk med hunden sin og ble etter hvert en hundetrener på heltid med egen hundeskole. Etter som tiden gikk ble det en aktiv periode som taxisjåfør og senere buss og budbil.

De siste 25 årene har jeg slitt med overvekt, generell dårlig helse og livstruende diabetes 2. Det skulle vise seg at min helsestatus ble så forverret med årene at jeg ble «fratatt» førekort for «buss og stor bil» grunnet min diabetes. 

 Helsestatus i 2011:

– Sykelig overvektig med 175 kg, dvs ca 80 kg med overvekt

– Livstruende høyt blodsukker 16,9, normalt blodsukker nivå skal være under 5,5

– Innlagt på sykehus med store pustevansker, og måtte daglig bruke C-papp maske (pustemaskin)

Med den status hadde jeg gitt opp å finne en god løsning til en positiv helsegevinst.

Hadde prøvd alt og var en ekspert på jojo slanking.

Så kom vendepunktet i desember 2019 

Jeg ble introdusert for et livsstilsprogramm som skulle bli min helsereise utenom det vanlige. Skeptisk, men allikevel nysgjerrig takket jeg ja «til meg selv» og la ut på denne reisen. Etter bare 3 uker begynte jeg å få helsegevinster jeg aldri hadde drømt om. Nå er det gått 9 mnd og er ikke kommet «frem» til mitt ønskede reisemål – ennå. Så jeg reiser fortsatt, og kan fortelle at der jeg er nå, er bare helt fantastisk.

Vektreduskjon på hele 66 kg (109 kg) blodsukker 7,8, ingen C-papp maske nødvendig. Jeg elsker å hjelpe andre med sine utfordringer, så nå er jeg tilbake som hundetrener. Ny jobb som livsstilsmotivator sammen med min kjære ektefelle, Jeanett.

Jeanett fra Nessoden:

Jeg er 43 år, og utdannet fotterapeut og har sin praksis på Alfaz del Sol, Spania. Jeg har prøvd utallige slankekurer i håp om å få vekk uønsket magefett, da jeg vet hvor farlig dette er og spesielt for kvinner. Ingen ting fungerte, verken strenge dietter eller «lure kostholds regler» så jeg begynte å akseptere at slik fikk det bare være. 

Så, som dere har lest ovenfor om min mann Evert’s fantastiske reise og helsegevinster fikk jeg lyst til å prøve GoFor120 og startet opp i mars 2020. Selv om jeg og Evert hadde samme helsereise var både helsegevinst og reisemål forskjellig. Mitt reisemål var å «redusere det farlige magefettet» samt å gå ned noen kg. Etter bare 8 mnd på denne reisen kunne jeg lykkelig se at reisemålet var innenfor rekkevidde med en helsestatus som viste at magefettet var redusert med 14 cm og et vekttap på 12,5 kg.

I dag er vi kjempeglade for å få lov å hjelpe andre på sin helsereise, med et fungerende livsstilsprogram.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.